Geluidsinstallatie onderwijs

Een goede AudioVisuele-installatie in een school begint bij een goed ontwerp. Daarnaast bespreken wij altijd met de klant hoe het systeem gebruikt gaat worden. Alleen wat achtergrond of ook hard qua volume, of moet er ook over gezongen worden? Uiteraard is alles mogelijk.

Ook wordt er tijden optredes van de leerlingen gebruik gemaakt van headsets. Deze zijn leverbaar in diverse merken/uitvoeringen.

Plaatsing van luidsprekerboxen:

De plaatsing van de boxen is ook zo belangrijk! Wij creëren een goede spreiding van het geluid

Voor het onderwijs hebben wij enorm veel keuze qua installatie, neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren en installeren de installatie van A tot Z.

Wij komen daarom graag langs op locatie voor een goede offerte.

Podiumverlichting RGB-W

Podiumverlichting mag natuurlijk niet ontbreken bij theater. In het verleden werd gebruik gemaakt van de halogeenlamp met eventueel losse kleurenfilters. Dit is gelukkig verleden tijd. De energie slurpende lampen zijn vervangen door de onderhoudsvrije LED-lampen. Dat betekend dus: geen warmte, of kapotte lampen en laag energieverbruik! 

Deze LED-lampen worden aangestuurd door een eenvoudig te bedienen DMX-controller.

Om een duidelijk beeld te gaan wat de mogelijkheden zijn, komen wij graag langs om de wensen met de klant te bespreken. Uiteraard is is geheel vrijblijvend.

Projector met projectiescherm

Uiteraard mogen de beamers en displays ook niet ontbreken in het onderwijs. Grote en kleine schermen, alle varianten installeren wij. Tot en met LED-schermen voor buiten!
En wij zijn natuurlijk VCA-gecertificeerd! Ook gebruiken wij gecertificeerde producten. Veiligheid staat boven alles. Onze vakmensen worden hier altijd up-to-date gehouden.

Wist u dat wij installeren door heel Nederland!

Wilt u alleen advies? Dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen deze geheel op maat geven. Ook met behulp van tekeningen.

Een offerte is bij ons altijd gratis! Neem daarom gerust contact met ons op

Geluidsinstallatieonderwijs.nl in een onderdeel van Koster AVL.

Call Now Button